10 Apr 2014

#Follow me to Table Mountain, South Africa    Table Mountain, este probabil cea mai iconica caracteristica a orasului Cape Town, South Africa.
Chiar daca recent a fost numit una dintre cele 7 minuni ale naturii, Table Mountain are o istorie veche cufundată în mister.

    Am locuit la baza lui timp de aproape doi ani de zile, si absolut in nici o zi nu m-am plictisit sa il privesc de la fereastra mea.

Vedere din complexul nostru

      Sunt momente in care realizez cu drag, ca destinatia mea nu a fost defapt o destinatie... a fost o sansa.. a fost un dar, a fost o misiune si un mare pas in formarea mea ca om. O sansa pe care nu stiu cati ar avea-o, dar pe care nu stiu cati ar pretui-o la adevarata valoare. Povestea mea incepe pe un taram al contrastelor, in care realizezi ca poti trai o adevarata aventura pe nerasuflate, un taram in care se traieste o altfel de viata:  Cape Town, Africa de Sud.


     Table Mountain a fost comparat cu o cetate, Stairway to Heaven, un gardian al Cape Town, un războinic și un observator din sud.


      Este unul dintre cei mai vechi munti din lume și este situat printre cele mai populare destinatii turistice din Cape Town, atrage peste 800 000 de persoane în fiecare an.


              Dar mai multe vom vorbi intr- o postare completa despre viata din Africa de Sud,


                                                                                            Love, A
No comments:

Post a Comment