21 Feb 2014

Follow me to The Lost City, South Africa

English version to be followed


      Dupa doi ani petrecuti in cosmopolitul Cape of the Good Hope, am hotarat sa schimbam locatia pentru Johannesburg asa numitul 'Orasul de Aur'. Un oras pe cat de mare pe atat de periculos. Un oras care m-a invatat cum sa supravietuiesc si cum sa devin un alt om.  Johannesburg si-a primit numele de la doi cautatori de aur, fiind printre primii care si-au incercat norocul in zona prospectand dupa pretiosul metal, Johannes Meyer si Johannes Rissik. Am petrecut multe clipe memorabile acolo. Daca ve-ti ajunge vreodata in Joburg si va pregatiti pentru o iesire in The VIP Room, gazda lor incantatoare  Naomi Das va v-a face sa va simtiti ca acasa, iar pentru o tinuta de top pentru Johannesburg, puteti  trece pe la Rene Marianne Boutique, doua fete de suflet pentr mine. 


My choice for a night out in Joburg:

Icon Sandton


        Trecand peste distractiile din Johannesburg :) 

        Sun City, se afla la 200 de km de Johannesburg. 
 In centrul unei vai vulcanice, la poalele muntilor Pilanesberg, un paradis aparent pustiu se ridica din neant. Sun City Resort. Complexul este unul dintre cele mai mari centre de divertisment pentru adulti din lume, 'un parc tematic de lux pentru copii maturi' spunea cineva.  
Dincolo de portile luxuriante, gasim, doua terenuri de golf- dintre care gaura de joc cu numarul 13 este marginita de lacul cu crocodili. Puteti alege din numeroasele activitati cum ar fi de vizitat Flamingo Lake sau Parcul National Pilanesberg (acasa la 'Big Five'). Trebuie sa va marturisesc ca am fost fericita norocoasa in a vedea Big Five din prima mea vizita. Nu as putea descrie in cuvinte ce simti cand stai in fata unei familii de elefanti sau, in raza unui leopard. Trebuie vizitat si trait. Dincolo de faimoasele Maldive si Thailand, exista ceva mai mult, mai frumos si mai educativ. Parcul acomodeaza aproximativ 10 000 de animale aduse special din toate colturile lumii. 


Sun City Game Reserve
                                   

           Daca nu reusiti sa ajungeti la Sun City, va recomand Lion Park mai aproape de Johannesburg, sau daca aveti zbor direct spre Cape Town atunci Aquilla Private Game Reserve este un loc care m-a vrajit pe loc. Sa innoti in piscina in mijlocul naturii, horseback safari, sau bucataria africana nu este deloc un loc de dat uitarii si nici nu face parte din basic-ul holiday cu care suntem obisnuiti. 
Sun City Game Reserve

Sun City Game Reserve


Sun City The Lost City

Sun City Game Reserve

Sun City The Lost City

Sun City Game Reserve

Sun City Game Reserve

Sun City The Cascades

            As mai avea multe experiente sa va impartasesc despre iubita mea Africa. Despre Kenya si triburile Masai, despre Victoria Falls, despre Madagascar sau Mozambique.
Dar despre toate acestea vom vorbi intr-o postare viitoare. 

Victoria Falls, Zambia


Masai Tribe Woman, Kenya
Madagascar                                                                  Nu uitati sa imi scrieti,

                                                                                                 Love, A
       3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I really like these places. Can you please provide me a good travel agency that I can work with? Regards, Terry

      Delete